Сулудо неодговорно од сајта Видовдан: "Путинов план – да подели атомске бомбе пријатељским земљама"

Снимак странице Путинов план – да подели атомске бомбе пријатељским земљама

Александар Јовановић, Ћирилизовано: Објавити чланак као што је овај, са тврдњама глобалних импликација и са свим оним службеним параноицима по амбасадама Запада у Београду не само да је неодговорно већ и по саме "новинаре" дилетантско-патриотског сајта може да произведе последице.

Видовдан је представљен као извор чланка, нема повезница ни унутар текста, па ће професионалцу одмах бити јасно да се ради о још једном производу кликбајташког лажног родољубља, али шта ако шпијунчадија ову будалаштину повежу са сличнима са других пашњака, рецимо са Никола Н. Живковић: Вучић је Путин без атомске бомбе. Шта онда?

Или су у питању прилози за оправдање увођења цензурисања јавне речи у Србији, а?

Али да не дужим, прочитајте па поразмислите.

Путинов план – да подели атомске бомбе пријатељским земљама



Поделите:

Путин у настојању да пробије западну блокаду и изолацију настоји да направи нове економске и геополитичке савезе. Трилатерални састанак првог човек Русије, Турске и Ирана је најава те нове руске спољнополитичке стратегије у којој важну улогу имају билатерални и стратешки договори са земљама које могу Западу рећи НЕ у вези санкција према Русији. Ту су поред Kине и Индије и Саудијска Арабија Иран неке афришке и латиноамеричке земље. Путинов план је да нове чланице БРИKС-а и кључне земље ОПЕK-а веже за себе тако што би им испоручили пакет нуклеарних бојевих глава са ракетним системима који иду уз њих. Тако би се нуклеарни клуб са осам држава које имају атомско наоружање повећао на десетак или петнаест држава. Ово је план којим ове државе треба да постану заиста суверене и да се лакше одупру притисцима Запада или регионалних ривала. Ово је за сада само план али ће се ићи на реализацију ако рат у Украјини не буде ишао жељеним током и ако Запад буде и даље притискао Русију санкцијама и међународном изолацијом. Русија је свесна да би на овај начин срушила америчку стратегију ограничавања броја нуклеарних сила и тако јој угрозили глобалну хегеминију.

видовдан.орг


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!