Руска брука од данас у штампаном издању "Недељника"


"R magazin", односно полатиничена "Руска реч", јадан али опасан производ памети по којој се "западним партнерима" треба и може (додатно) умилити руским доприносом латинизацији и културном, а тиме и сваком другом, покоравању Срба, од данас сикће из штампаног издања "Nedeljnika".

Да подсетимо, руску бруку је аминовао министар спољних послова Сергеј Лавров: Ћирилизовано: Руси, браћо, срамота је (опет)

И то није једина штета коју представници Руске Федерације наносе не само српском, већ и сопственом народу и држави: Да ли Русија губи медијски рат у Србији и то својом кривицом?

За бића слична особи која се представља као Radovan Marinkovich (овде погледати коментаре на самонајаву руске бруке, тј Руске речи) ту нема ничег страшног. Али страшно јесте, некако више боли и смртоносније је кад ти брат забије нож у леђа.

А још страшније јер је израз прећуткиване, од које склањамо поглед, али ипак јасне руске политике, дефинисане на највишем месту. Владимир Сучан је у праву: Владимир Сучан: О Путиновој и Москвиној "лукавој" стратегији

Треба ли се због тога предати, па кренути путем ових бедника...


... или -  шта?

У ствари, одговор је једноставан. Бити Србин - то је све.

Али не као Хамлет, већ Иван Грозни. Који Србин и јесте био. И као што су Срби браћа из Новорусије.

Ма шта чинили покондирени комунисти и слуге олигарха у Русији, и окупатор, намесничка власт и њено стадо у Србији.

Идемо даље. Четверо очију отворених.


Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!