Пређи на главни садржај

Просветари и војни пензионери испред зграде Владе

Војни пензионери

Данас на Бркин рођендан, а то беше испред Владе Србије, скупиле су се скоро у исто време две ,наизглед, сасвим раличите групе људи. Наравно вешти Вучићеви манипулатори успели су да их раздвоје, како се не би састали. Није штета, јер није време, доћи ће. Бог да слави српског најодликованијег официра Дражу Михаиловића, мученика, за кога неки још нису сазнали да је мученик.

На једној страни војни пензионери, који су још као млади изманипулисани америчком шпијунчином Кадијевићем, као и нечињењем српске комуњарске глупе буздованчине, да му име не спомињемо. Могао је јаме да освети, а време је било његово, право вучије, које ни псић вучији, а ни он нису знали да искористе.

Просветари сједињени у неколико синдиката показали су како се води синдикално буђење. Око 1500 синдикалаца показало је како се говори.

Просветари

 Војници су дошли раније . Било их је око 1000. Бивши команданти пукова, батаљона, ескадрила и понеки стидљиви генерал. Оптерећени бременом ЈНА, када су сви били братство, док се јединство није распало, а "браћа" им показала да су и домобрани усташе, говорили су стидљиво. Читајући текстове наштампане на Унион латиничним  машинама, војни пензионери су донели пола мегафона и стидљиво истинито говорили. Са врло мало скромних речи, поменули су бесрамног полугенерала Драгањца који је њиховим ( нашим ) парама славио нешто у Бристолу.

Да су још увек под дубоком индоктринацијом 22.децембра, показали су својом скрушеношћу и пристојношћу која је уствари православно наслеђе српске војске , на једној страни и нечињење на другој страни. Ипак, нешто је почело да се дешава.

Наравно, средства информисања нису ништа преносила, нити ће. Просветаре ће споменити у 13 секунди, а војне пензионере, авангарду пензионерства, неће ни да виде, јер знају да су их измножили нулом на састанку са Саламандером.

Живела Слобода. Она још помало ради у Чачку. Они који су упућени знају ову малу реченицу.

Слушајте Снагу народа у 17.00, 23. децембра.


Милорад Ђошић,пензионисани пуковник авијације-пилот

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de