X22 Report подкаст: Да ли то влада САД хоће да изазове рат између полиције и народа?


548. епизоду можете послушати на извору. Ево прегледа садржаја:

Принудна штедња у Грчкој је напад на људска права, а изазвали су је ММФ и ЕУ.  Насеља и градови од шатора ничу у Детроиту и широм САД. Имплозија тржишта некретнина, продаја поново опада. Пад цене нафте би у многим земљама могао да изазове грађанске немире. У Њујорку убијена два полицајца. Америчка влада и банкари из централних банака хоће рат између полиције и народа. Народ у Јемену и Либији напада луке за извоз нафте. У Француској расте број напада "усамљених вукова". Анонимус каже да Северна Кореја није напала "Сони". Северна Кореја одсечена од интернета. САД изазивају колико год могу земаља не би ли изазвале рат.
....

Ћирилизовано: На страницама X22 Report - a ћете наћи и списак извора, вести на основу којих је сачињено издање подкаста од тог дана. Али X22 ће вас интересовати као извор само ако знате енглески (мада не тражи неко велико знање, нема разметања речником), вести из света редовно пратите, посебно из стварног срца таме - САД, и знате шта је, како се користи или сте већ створили навику на подкаст.

А потребан је. И не само овај и не само на политичке теме. С подкастом време у ауту од куће до посла и назад с нечим смисленим испуњавате, можете да га слушате док лежите у мраку и одмарате очи...

Извор: Is The U.S. Government Pushing War Between Police And The People - Episode 548 |
Превео и приредио: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!