Рат САД против Русије сада је рат и против Мађарске

Мађарска је одлучила да се сврста уз Русију против Сједињених Америчких Држава.

Западна алијанса почиње да се свађа због инсистирања Обаме и Конгреса САД да се иде у рат против Русије.

Што се назива "нови хладни рат", мада се  у Украјини заправо већ води прави, "врући" рат, врата до врата са Русијом.

Амерички план размештања нуклеарних ракета уперених против Русије је ове године остварио изненадан напредак. Раније неутрални народ Украјине је сада званично постао антируски. Због Обаминог пуча, Украјина је у грађанском рату између украјинског режима којег су Обамини и ЦИА-ни плаћеници инсталирали у Кијеву 22. фебруара 2014. године, против народа најисточнијих украјинских области, где је украјински председник којег је Обама свргао добио око 90 % свих тамошњих гласова. Зато је недавно инсталирани Обамин режим из Кијева на западу великом већином одбачен - и зато тамо сада бесни грађански рат, а Обамин кијевски режим покушава да елиминише тамошње становнике.

Али, у самој Европској унији, а посебно међу њеним бившим чланицама Совјетског Савеза, то је, бар за сада, само хладни рат, који је у процесу загревања ка можда супер-високим температурама нуклеарног сукоба између Русије и НАТО-а (организацији која се састоји од САД и њених вазалних држава окренутих против Русије). А Америка већ улаже значајна средства у такав рат.

Према "Немачким економским вестима" (Deutsche Wirtschafts Nachrichten - DEW) од 25. децембра - "Мађарска неће учествовати у хладном рату против Русије". Такође:  "Мађарски премијер Виктор Орбан се дистанцирао од ЕУ и оптужио владу САД да покушава да подстакне нови хладни рат против Русије. Мађарска у томе неће учествовати." DEW упућују и на свој чланак од 19. октобра: "После Русије, очигледно је да је и Мађарска сада на мети Американаца: САД су високим мађарским државним функционерима и привредницима забраниле улазак. Американци Мађаре оптужују за корупцију."

У ствари, и влада САД је веома корумпирана. Она оптужбе за корупцију против функционера других држава користи као изговор да их примора да се потчине америчкој аристократији - да постану вазалне државе. Да ли ће влада САД сада наметнути забрану уласка и америчким великодостојницима, нпр.  Џоу Бајдену - сада, а можда и Бараку Обами, после његовог председниковања и када почне да прихвата услуге од Вол стрита (као његов пријатељ Тимоти Гајтнер), а што од њега свако очекује? (И то после каскаде корупција за време Џорџа Буша, које Обама није дозволио да се испитају и починиоци кривично гоне.)

Галупова анкета је 2013. Американцима поставила питање да ли је у влади САД распрострањена корупција. Њих 73% је потврдно одговорило, али се Обамина администрација прави да је међународни судија корупције у другим корумпираним државама. Кога прави будалом? (Можда оне који не читају овај њус-сајт, на пример?)

Ројтерс је у уторак 23. децембра објавио чланак по насловом "Мађарски премијер Орбан: САД користе оптужбе за корупцију да би оствариле утицај", у којем се каже, да: "'САД користе оптужбе за корупцију против неких мађарских функционера као изговор за повећавање свог присуства у Централној Европи због сукоба Русије и Украјине", изјавио је у уторак премијер Виктор Орбан. Орбанови коментари стижу усред погоршавања односа између Мађарске (НАТО савезника) и САД, због онога што Америка види као Орбанову све ауторитарнију власт и срдачне односе Будимпеште и Москве."'

Британски Ројтерс америчко свеприсутно НСА њушкање, милитаризацију локалних полицијских снага и инвазије Ирака, Сирије, Либије и других земаља које никада претиле САД не сматра за "ауторитарност",  али је сада Мађарска некако "ауторитарна". Одједном. Одједном је Мађарска "ауторитарна"(мада САД то нису причале када је Мађарска покушавала да испуни захтеве америчке аристократије) и "превише" корумпирана да би се с њом имало посла.

Када је више од две трећине Американаца против тога да америчка владе прода оружје украјинској влади, али 98% чланова америчког Представничког дома жели не само да га прода, већ донира Украјини, с тим да амерички порески обвезници плате рачун за дарове, и када се 100% америчког Сената с тим слаже, а председник САД даровницу потписом претвара у закон, колико је онда лажна америчка "демократија"?

Чак и на тако битном питању рата и мира као што је нуклеарни рат, америчка аристократија, која издашно финансира све "изборе" за високе државне положаје, контролише америчку владу, без обзира на то шта жели амерички народ.

Обама није успео да превари америчку јавност и убеди је у неопходност напада на Русију, као што Џорџу Бушу јесте успело да је превари и убеди у потребу инвазије на Ирак, али сада то чак неће ни морати.

Све ове невоље су настале да би Русију окружили нашим нуклеарним ракетама. То није последица демократије, већ резултат лажне демократије.

Дакле, сада знамо да је лажна.

Лажна јесте, и то је стварност. Када се та стварност једном разуме, и све друго може постати смислено. Ослобађање од илузија створених од лажи многих лажова је предуслов разумевања. Пре тога, постоје само митови. Све опаснији сваки дан. Нуклеарни рат је смртно озбиљан.

Видео прилог:



Аутор: Ерик Зисе
Извор:U.S. War Against Russia Is Now Against Hungary Too - Fort Russ
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!