Жан-Мари ле Пен верује у Европу отаџбина


Жан-Мари ле Пен је у интервјуу за велики руски лист Комсомолскаја правда поновио да и даље верује у деголистички концепт "Европа отаџбина". Ако та идеја не буде остварена, Европа ће бити колонија Сједињених Америчких Држава (Deep Resource: Већ јесте, као што су показали догађаји у Украјини. Али Русија није.) Ле Пен се идентификује са Шарлијем, али оним који је живео пре 13 векова, Карлом Мартелом ( Charles Martel). Ле Пен за украјинску кризу криви НАТО и каже да Украјина припада сфери утицаја Русије - где треба и да остане, и сумња да је Кијев оборио малезијски МХ17. Даље, Ле Пен је забринут за будућност Сибира и сматра да је "Сибир апсолутно неопходан за опстанак Европе у целини".

"Треба нам јак савез: Европе са њеним технологијама и Русије са њеним ресурсима. Тај савез је наша дужност историјских размера. Ако не успемо да га остваримо, онда ће наш континент са својим демографским пропадањем пропасти и у културном и економском смислу."

 



Извори за Deep Resource: Жан-Мари ле Пен - «КП»: Нам нужна единая Европа от Парижа до Владивостока. Или мы станем колонией США и Jean-Marie Le Pen: From Paris to Vladivostok — RADIX JOURNAL
Извор: Jean-Marie le Pen Wants a Europe of the Fatherlands | DeepResource
За Ћирилизовано и СРБИН.ИНФО превео: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!