Пређи на главни садржај

Пуковник Касад: Врховна рада би украјинске изборе на Криму

Крим

Превод твита испод:

Олександар Михељсон
18. март, 22:00
 

Кад Крим буде питао да се врати у Украјину (као што је, у ствари, и било 1954. године - због глади), Украјинци то неће прослављати. Уместо тога, заврнуће рукаве и почети да поправљају све што је Москва растурила.

Као што је, у ствари, и било 1954. године.Испаде да хунта оће своје изборе на Криму. Међутим, шансе да се тако нешто деси су равне нули, иако они могу покушати да направе изборне јединице рецимо у Херсону или Геническу, за одбегле татарске радикалне елементе и "вестерњаке" који су отишли с Крима у пролеће 2014. године.

Врховна рада припрема изборе на Криму - Верховная рада готовит выборы в Крыму - последние новости за сегодня от BFM.ru


Украјински парламент је формирао групу експерата који ће радити на предлогу закона о изборима на Криму - најавио је председник украјинског парламента Владимир Гројсман, како извештава ТАСС.

"Што се тиче реформе изборног закона, председник Врховне раде је рекао да група експерата ради на нацрту предлога закона "о изборима за чланове Врховне раде с Крима, локалним саветима и градоначелницима села, варошица и градова. Предлог би требало да буде сачињен пре краја априла" - наводи се у саопштењу прес-службе украјинског парламента.

Б.А. Рожин: Док хунта снује слатке снове о повратку Крима, локална Државна банка је званично почела с радом у Луганској Народној Републици, која, уз мултивалутни систем практично већ у примени, наставља путем одвајања привредних веза народних република са Украјином.

Наравно, што дуже хунта буде истрајавала на свом садашњем правцу, то има мање шансе да задржи Донбас, а да о Криму и не говоримо.

Александар Јовановић - Ћирилизовано: Данас и до сада је на сајту Colonel Cassad (in English) објављњно пет Рожинових прилога. Пуковник Касад: Од САД за украјинску "демокрацију" смо већ објавили, ово је други превод и то би за вечерас било све. Зашто? Јер је преводилац с руског на енглески, наводећи чланке на које се позива Рожин, пружио само машинске преводе - у два случаја. Ево линкова на оригиналне текстове, па ко зна руски нек изволи:

- Colonel Cassad - Ночь циничных бандер
- Colonel Cassad - У нас забирают право на войну

Трећи текст Colonel Cassad (in English) - A revolt that didn't happen је детаљнија али суштински не много различита варијанта јуче објављеног превода Украјинска "Ноћ дугих ножева" чланка са сајта Fort Russ, где се и данас детаљно баве украјинско-јеврејским фашистом Коломојским (нпр. Last day of work at Kolomoisky office - Fort Russ), који јесте то заслужио, јер је слика и прилика данашње Украјине, али има и других ствари за превести, плус што је за превођење потребно знатно мање времена од праћења извора и читања... разумете већ.


Аутор: Борис Александрович Рожин
Извор: Colonel Cassad (in English) - The Verkhovnaya Rada wants to have an election in Crimea
За Ћирилизовано и СРБИН.ИНФО превео: Александар Јовановић

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de