Преститутке и макрои о доказима и кривцима за обарање малезијског авиона

Screen grab from RtlNieuws

А је Сергеј Лавров осудио Ројтерсов извештај заснован на исказима неводних сведока, који су изјавили да су у време несреће малезијског "боинга" јула 2014. видели како се на њега испаљује ракета, и рекао да то личи на "stovepiping" (што у жаргону има прилично опсцено значење па да не преводим, а ви извол'те), ето ти услужног холандског "новинара" из угледне куће RTLNiews, који на месту пада авиона хитро пронађе шрапнел из "БУК"-а, и проследи га "међународним форензичким експертима" (у сличним подухватима "међународни" је обавезно), а ови, уз подршку вазда независне компаније IHS Jane's, закључише да шрапнел "одговара експлозивном пуњењу БУК противавионског система руске производње", што је за "Бизнис инсајдер", на пример, било довољно, јер ионако постоји "планина доказа да су проруски сепаратисти оборили путнички авион", да закључи, односно препусти читаоцима да закључе - шта?

Да су у питању "Dokazi da je malezijski avion oboren BUK raketom", како су пренели и Танјуг и Блиц - али после закључише да је то ипак мало много ... па Блиц први чланак замени новим "Holandski zvaničnici demantuju da je malezijski avion oboren BUK raketom" - док да виси остаде Нови магазин (и још понеко):


Брука? Како се узме. Треба зарадити кинту, а ево и Камерон би да помогне - Дејвид Камерон нуди источноевропским земљама новац за "издају" Руса! |. Важно је да се покаже правоверност и добра воља. Читалац? Па ионако их је већина као што су гласачи америчког есенесовца, јунака приче Амерички сенатор упозорава да је Иран заузео Техеран - ЕВРОАЗИЈА.ИНФО

Не би било преститутки, ни макроа, ни њихових газди да нема корисника њихових услуга. Да није лакше прогутати понуђено на тацни масовних медија и страначких програма, него промислити и не бити у већини, било као читалац, било као политички субјект.


Приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Коментари