Превентивне здраствене мере за сузбијање канцера и артериосклеротичних болести у србском народу

Клице махунарки и сочива

Статистички гледано, инциденца неопластичних обољења и кардиоваскуларних обољења у србском народу, као и у свету, се драматично погоршава. Здраствени систем је постао сироче политичких моћника,  то јест, како наш народ лепо каже, "задња рупа на свирали". A под здраственом дезинформацијом Запада којој је главна брига да прода са профитом своје производе фармацеутске индустрије, који тешко могу и да се назову "лековима", пошто као споредно дејство често чaк имају и саму смрт пацијента, просечни грађани остадоше без могућности да помогну прво сами себи. Брза исxрана (" junk food") и неприродна агрикултура која лишава воће и поврће витамина и нутритивних елемената, погоршавају oвo стање.

С обзиром да ни влада, ни нико у народу, не преузима одговорност за опште здрастено стање становништва, дозвољавам себи, да као лекар и мајка многобројне породице, помогнем са једноставним саветима, свима, на врло ефикасан начин:

- Читајте све етикете на купљеним прехранбеним производима и избегавајте индустријалну храну која садржи токсичне адитиве, колоранте, ГМО, пестициде... Што је листа састојака дужа/неразумљивија, то је производ опаснији. Спремајте домаћу храну у којој знате шта има - нерафинисaна уља из хладне пресије могу да чисте артерије од артериосклеротичних плакица и да делују превентивно, нарочито код старијиx људи.

- Смањите унос радиоактивних елемента кроз избегавање хране животињског порекла. Исxрана богата воћем и поврћем ће штити ћелије и оснажити их. Наш Никола Тесла као и њихови Ајнштајн, Леонардо да Винчи и Питагора су сви били вегетаријанци. Учите децу да воле слатке плодове природе а не животињске лешине и млеко.

-Животињске масти су и истовремено узрок свих кардиоваскуларних обољења (високог притиска, шлога, срчаног удара, парализе...), па са вегетеријанском исxраном и овај проблем може врло ефикасно елиминисати и то без лекова и других комплексних медицинских мера.

- Потпуно избаците заслађене соде и све напитке/храну са глукозом / фруктозом /шећерима - дијабетис је данас први узрок ампутација и слепила у богатим западним земљама.

- Избегавајте алкохол и цигарете, јер не само да разарају имунитет, већ ове легалне дроге потенцирају и развој рака - алкохол је главни узрок социјалних проблема, апатије, убиства, силовања, саобраћајних удеса и мушке импотенције.

- Изградите, консолидујте добар имунитет - додајте у сваку чашу воде неколико капи лимуна - деца то воле и то ће их штитити, ојачати одбрамбене способности њиховог организма - свеже, а некувано воће и поврће, је најефикасније за изградњу сопстеног јаког имунитетног система.

- Набавите гајгере и поделите њихову употребу са онима који не могу да их купе - са гајгерима проверите свако место становања пошто у размаку од неколико метара један жбун може бити радиоактиван а други поред њега не. Мерите радијацију с времена на време, јер ветрови, поплаве и ваздушне струје могу да промене интензитет радиоактивности једног места. Нарочито мајке са младом децом и школе морају да упражњавају овy контролу и да науче да штите своје потомство. Тражите од агресора правним путем чишћење читавог Балканског од радиоактивитета, a у међувремену, ове превентивне, и тако једноставнe, мерe које могy ефективно смањити број неопластичних обољења (рака) -  нека буду упражњаване од свих и свакога.

Нека народ буде благословен са овим мерама,

Др мед. Јасмина Вучић-Пеев

за Ћирилизовано, СРБИН.ИНФО и СРБски ФБРепортер

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!