Бил Гејтс и Порошенко - разговор угодни два бојовника депопулације


Председник Порошенко је одржао Скајп-конференцију са Бил Гејтсом, чија "добротворна" фондација подржава борбу против дечје парализе у свету. Прес служба председника Украјине преноси да је Петро Порошенко говорио о реформама у Украјини и увођењу иновација.

Сигурно су вам познате речи Била Гејтса: "Данас је на свету 6,8 милијарди људи. Становништво се брзо приближава броју од 9 милијарди. Ако будемо напорно радили на новим вакцинама, здравственој заштити, помоћи у области репродуктивног здравља, можда га можемо смањити за 10-15 одсто."

Чувени "покровитељ уметности", Бил Гејтс, већ дуги низ година вакцинише по Азији, Африци и Латинској Америци. Сада је дошао ред на Украјину. Шта је изазвало проблем дечје парализе у овој земљи? Можда нам може објаснити Михаил Сакашвили, који је за свог вакта здушно допринео организовању америчких тајних биолошких лабораторија у Грузији.

Порошенко одлично зна да је укупан износ донација Гејтс фондације 40 милијарди долара. Могуће је да се нада да ће за пар милијарди долара моћи да прода "живаљ" територије над којом влада, да би "филантропи" са Запада имали над ким да експериментишу и примењују достигнућа депопулационе инокулације.

Има једна анегдота о Порошенку како Обами нуди да прода Украјину. Обама је одговорио да хоће да је купи, али без народа. "Па, онда ћете морати да сачекате неколико година" - одговара Порошенко.

Сваком годином живота Украјине по законима Мајдана, ова "анегдота" је све истинитија. Треба имати на уму и речи Маргарет Тачер, да би за Русију било целисходно да становништво броји највише 15 милиона људи - да одржава луке, путеве и нафтна постројења. Који је број људи, онда, "довољан" за Украјину, по западним владарима?


Аутор: Александар Дудчак
Изворни текст на руском: Официальный сайт газеты Советская Россия - Хай у меня корова сдохнет…
Извор: Fort Russ
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО



Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!