Пређи на главни садржај

Ukraine Today: Бајдену се смучило од корумпираности кијевског режима

Џо Бајден / АП фото
Бела кућа је дубоко забринутa што ниво корумпираности украјинских власти не опада.

Бајден је послао "строго и специфично" упозорење лидерима украјинског пуча Петру Порошенку и министру Арсенију Јацењуку, у којем каже да ће даља подршка Вашингтона Кијеву бити угрожена ако се владање кијевског режима не промени.

Амерички потпредседник Џо Бајден је љут због нивоа корупције у Украјини, мада је Вашингтон спреман да значајно појача санкције против Москве - према украјинском интернет магазину "Новоје времја", који се позива на своје изворе.

Бела кућа је "крајње забринута" што ниво корупције у Украјини не показује знаке смањивања.

Ово је пренео Мајкл Карпентер, специјални саветник америчког потпредседника за Европу и Евроазију, на конференцији за новинаре у Вашингтону, према изворима "Новоје Времја". Карпентер није објаснио шта тачно значи "специфично упозорење" Украјини.

Бајден такође страхује да ће Мински споразум, чак и пре краја године, бити потпуно поремећен изборима који ће се одржати на територији под контролом милитаната.

Карпентер је такође напоменуо да Русија гради војну базу на граници са Украјином. То може да значи да ће сукоб трајати "годинама".

Такође прочитајте: Нова руска војна база на граници са Украјином / New Russian military base appears near border with Ukraine

Карпентер је истакао да су, на скали од 1 до 10, америчке санкције против Русије тренутно на нивоу 3 и да лако могу напредовати.


Извор: Joe Biden issues warning to Poroshenko and Yatsenyuk over corruption in Ukraine - read on - uatoday.tv
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Коментари

  1. Корупција је систем којим Запад влада. Постоји и на Западу, само што је тамо регулисана јавним тајним правом, па је нико ни не примећује.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de