Пређи на главни садржај

Израел са "Држ'те Саудијце" за 11.09. скреће пажњу са себе

"Све овe глупости и играрије са '28 страница' су трик за скретање пажње са стварних злочинаца", каже амерички друштвено политички психолог Волт Перето. Илустрација: A Jewish matryoshka

Израелска шпијунска служба Мосад покушава да затре своје трагове стварног починиоца терористичких напада извршених 11. септембра 2001. године тако што на сва звона удара извештај америчког Конгреса што указује на Саудијску Арабију - каже познати амерички социјално-политички психолог, аутор бројних радова из домена психопатологије.

Волт Перето је своја запажања изнео у четвртак, у интервјуу за ПРЕСС ТВ на тему медијске помаме због учешћа Саудијске Арабије у терористичким нападима, о чему је проговорио бивши члан Комисије за 11.09. америчког Конгреса.

Џон Леман, секретар (министар - прим. прев.) за Ратну морнарицу САД за време председника Роналда Регана, у једном другом интервјуу од среде је рекао да је саудијска монархија обезбедила подршку деветнаесторици отмичара који су извели терористичке нападе.

"То показује да и петнаест година после злочина, они који су за њих одговорни уз помоћ добро плаћене служинчади и даље раде на прикривању и скретању пажње са чињеница које доказују, "ван сваке разумне сумње", да је 11.09. била транснационална операција више обавештајних служби, изведена у име међународних банкара и финасијера и њихових марионета у америчкој влади", рекао је Перето за Прес ТВ.

Волт Перето сматра да су израелски Мосад и западне обавештајне службе имали кључну улогу у планирању напада у којима је погинуло око 3,000 Американаца:

"Колико је Саудијаца било ухапшено или притворено 11. септембра? Ниједан. Колико је Мосадових агената полиција 11. септембра ухапсила или ставила у притвор не знајући да учествују у злочину? Десетине!"

Указујући на више објективних и независних истраживања, наш гост је рекао да је све више утврђених чињеница које доказују да је рушење кула близнакиња била контролисана операција.

Такође, да је извештавање западних медија о том догађају врло упитно, јер су лажно окривили муслимане, а омогућили да стварни починиоци злочина прођу непримећено:

"Хајде да говоримо о психологији људи које су масмедији толико опчинили да су поверовали у све те лажи. Хајде да причамо о психологији и мотивима починилаца. О психопатологији! Хајде да размотримо ту урођену неспособност за емпатију, осећај кривице и кајање, неопходну за планирање и извођење операције типа 11.09. и касније коришћење медија под сопственом контролом за окривљавање муслимана фанатика.

Ако овдашњи људи своје заплашене главе и даље буду крили у песку, онда ће им се десити још који 11.09, нешто што се у деловима света као што су Сирија и Газа може десити у било које доба дана или ноћи."

Социјално-политички психолог је на крају рекао да свет треба да игнорише медијске диверзије и своју пажњу усмери на праве планере, оне који су после наводних терористичких напада "изазвали патњу милиона људи, и на дан 11. септембра и у ратовима који су уследили, у свим тим инвазијама и харањима природних богатстава".


Александар Јовановић / Ћирилизовано

Испод изворног текста - где једино можете погледати снимак разговора - тренутно има 52 коментара. Препоручио бих вам да прочитате - све. Овде ћу издвојити само један, Роџера Декстона, који је другом читаоцу, зачуђеном што триста милиона Американаца испаде блесаво, разлог објаснио са само две реченице:

"Амерички медији под контролом циониста, наравно. Обмана је њихова специјалност."


Извор: PRESS TV
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de