Пређи на главни садржај

Лукашенко нуди да буде домаћин сусрета папе и патријарха Кирила у Белорусији

Хаванска предигра...Патријарх Кирил за РТ: "Морамо учинити све да бисмо избегли велики рат"
Председник Белорусије Александар Лукашенко је папи Франциску понудио да се у Белорусији састане са  Његовом Светости Патријархом московским и све Русије Кирилом. Предлог је изнео у осврту на свој сусрет с папом у Ватикану.

"Изнео сам идеју да је време да папа дође у Белорусију и да се, заједно с нашим патријархом, сретне с грађанима", рекао је председник Лукашенко.

Лукашенко је за свој сусрет с папом дао високу оцену: "То је био лични сусрет. И протекао је врло добро."


Извор: Lukashenko offers to host meeting between Pope and Patriarch Kirill in Belarus | Vestnik Kavkaza


Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Милина. Приде, сад Русија, Кремљ и Путин не морају да се правдају за шуровање с поглавником Ватикана, највеће зликовачке организације од кад је света и века.

И зато...Заплешимо! Као Марија Захарова, пиарчица Министарства спољних послова Руске Федерације.

С одговарајућег извора, ПУТИНОВ КАДАР: Захарова заиграла "Каљинку", сукњица се подигла (ВИДЕО):
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Како красти без учинка: "Србин инфо"

Јооој ти Срби... Не наилази увек на разумевање код читалаца, али бука што је дижем кад неко покраде или другом припише продукцију "Ћирилизовано" даје резултате - крађа је све мање и мање, што се да видети на страницама Плагирано и непотписано (1) и Плагирано и непотписано (2 ) . Али лоповлука ипак има. Зашто је то важно, да крађа преводилачке продукције не буде?