Коментар Велимира Абрамовића на чланак "Резултати Теслиних истраживања антигравитације се користе у десетинама тајних војних пројеката"

Кристина Сарић: Резултати Теслиних истраживања антигравитације се користе у десетинама тајних војних пројеката - Tesla’s Anti-Gravity Research in Use in Dozens of Secretive Military Projects : Waking Times

 

  
Доктор Ричард Бојлан и многи други су већ пустили "мачка из џака" када су у питању антигравитацијски свемирски летови, тако да није јасно зашто "Боинг" и "Локид", два највећа гиганта америчког војно-индустријског комплекса и корисници хиљада и хиљада милијарди долара "црног буџета" из џепа америчких пореских обвезника, и даље крију да раде на најмање дванаест антигравитацијских платформи.

Биће да "Боинг" крије напредну свемирску технологију јер би њено постојање доказало оно што многи заговорници бесплатне енергије говоре о Николи Тесли - да је он открио антигравитацију и начин њеног коришћења као неисцрпног и скоро бесплатног извора енергије. Уз помоћ антигравитације, могућа је и левитација објеката, а најшира јавност тек одскора почиње да увиђа и друге бројне начине њене примене.

Покојни геније и проналазач је те чињенице чак и назначио пре смрти. Виљем Р. Л у свом делу Occult Ether Physics: Tesla's Hidden Space Propulsion System and the Conspiracy to Conceal It каже да се Теслино предавање на Институту за заштиту имиграната од 12. маја 1938. године односило на његову динамичку теорију гравитације. Тесла је тада рекао да је развио "једно од два открића која ће имати далекосежан утицај, која сам детаљно разрадио 1893. и 1894. године". И заиста, Тесла је од 1928. године полагао права на патент за летећу машину истовремено налик и хеликоптеру и авиону, за коју се сматра да би имала антигравитацијски погон.

"Боинг" је објавио да је већ развио ову технологију. Истина, кроз помало мутно признање да "ради на експерименталним антигравитацијским пројектима којима би се изашло из доба конвенционалне свемирске пропулзионе технологије". А Бен Рич, некадашњи председник пословног одбора "Локид Мартина" је на самрти признао да су "ванземаљци били стварни" и да "америчка војска већ лети до звезда", и објаснио откуд та технологија потиче, осим од земаљских бића као што је био Тесла.

Што значи? Што значи да нас силници преко 130 година држе у мраку у погледу извора бесплатне и свима доступне енергије, да би и даље могли да профитирају на нашем незнању. Кад нам приказују узлетања "ракетних бродова" и то је једна од "лажних застава" којима витлају шест медијских џинова под чијом су контролом сви медији, лажна застава којом уобличавају нашу перцепцију стварности.


Где нестадоше резултати?

Др Теодор Ц. Лодер у Antigravity - Space & Energy Technologies for the 21st Century by Theodore C. Loder, PhD каже да се чини да су сви резултати истраживања о антигравитацији вршених од 1950-их (познатих као доба "одлива мозгова") нестали.

А нико други до професор Херман Оберт, за кога се сматра да један од очева "свемирског доба", који је у САД радио са Вернером фон Брауном за Агенцију за војне балистичке ракете и НАСА, пише 1954. године: "Моја теза је да летећи тањири постоје и да су то свемирски броддови из другог сунчевог система."

Али, за нашу причу о "Боинговим" и "Локидовим" тајнама и шта они још крију можда су интересантније ове Обертове речи:

"Они лете помоћу вештачког гравитационог поља...које производи електрична пуњења високе напетости да истисну ваздух с пута тако да не сијају, и јака магнетна поља да утичу на јонизовани ваздух на већим висинама...Прво, то би објаснило њихову блиставост....Друго, то би објаснило бешумност летења НЛО-а."

А када баците поглед на рад Џона Хачисона можете назрети обрисе операција владиних "деликатних служби". Хачисон је открио "велику аномалију електромагнетног ефекта која узрокује згушњавање метала, спонтану левитацију обичних супстанци и друге ефекте", што је све у складу с Теслиним открићима. Ови чудни ефекти су касније названи Хачисоновим ефектом.

Као што бива кад се радознали ућуткују, бизнисмен из Ванкувера Џорџ Хатавеј је, када је око 1980. године чуо за Хачисонов ефекат, унајмио једног инжењера из "Боинг аероспејса" да са канадском владом сарађује на стварању компаније која би унапређивала технологију засновану на Хачисоновом ефекту. Компанија је добила назив "Фарос технолоџи".

Али ви вероватно никада нисте чули за нешто што је та компанија направила.


12 посебних свемирских платформи на којима је примењена антигравитациона технологија

Др Бојлан објашњава:

"Знам да за сада постоји дванаест врста платформи заснованих на напредној специјалној свемирској технологији ""платформа" је војни израз за направу - прим. аутора), да је у све њих уграђен неки вид антигравитационе технологије. Тих 12 платформи су: невидљиви бомбардер "Нортроп Грумана" с називом Б-2 "Спирит"; напредни невидљиви ловац Ф-22 "Рептор"; његов наследник напредни невидљиви ловац Ф-35 "Лајтнинг II"; "Аурора" и "Локид Мартинов" Икс-33А; "Локид Мартинов" летећи тањир - двоседи ловац Икс-22А, производ "Боинга" и "Ербас индустрис" под називом "Наутилус"; ТР3 "Пампкинсид"; ТР3-Б "Триангл"; "Нортропов" летећи тањир "Грејт пампкин"; ИксХ-75Д "Шарк" антигравитациони хеликоптер "Теледин Рајанс аеронаутикал"-а; и "Нортропов" квантни телепортациони диск."

Штампа бар од 1956. године "хендлује" јавност, или са "Пст!" или обесхрабрујући оне који покушавају да докажу што знају, да постоје истраживања антигравитације. Међутим, стручни часопис "Авиејшн рипорт" је више пута указао на антигравитационе пројекте и навео многе компаније које се баве антигравитационом технологијом. Цитати из "Авиејшн рипорта" побројани у Aviation Studies (International) Ltd. report-у илуструју шта заиста раде "Боинг", "Локид" и други, без обзира шта се јавности причало.


Шта антигравитација значи за човечанство?

Пре свега, антигравитација ће возила на бензински погон, електромреже и друге прљаве технологије учинити застарелим и губљењем времена. Антигравитација ће, што је  објаснио Никола Тесла, путовање на друга свемирска тела претворити у удобну вожњу до суседног града. Окренуће наглавце Ајнштајново E = mc2, плус што сугерише да су тачне Теслине речи да нам је животворна стваралачка сила подарила етар да бисмо га одговорно користили.

Речју, све што нам треба већ постоји, "понуда" је више но обилна. Све што ми треба да учинимо јесте да је постанемо свесни и да је прихватимо.

И истргнемо из раља војно-индустријског комплекса.


Кристина Сарић / Waking Times


 

Проф. др Велимир Абрамовић:


Гравитација није сила, како се то иначе сматра, већ је то синхрони поредак маса у простору. Гравитација има нелокални центар у временској садашњости, (основној темпоралној бесконачности Света од које настају простор и маса) и зато има само привлачење, нема репулзију. Светлост, на пример, иде на гравитациони погон, јер путује космосом највећом брзином, а за то не троши никакву енергију.

Веб-сајт професора Абрамовића: Constant Present Time

Ефекат који ми видимо као "антигравитациони" физички се постиже асинхронизацијом објекта у односу на скаларни гравитациони потенцијал планете Земље.

Шта пре тога треба знати: Гравитација је магнетски монопол, а магнетски моменат исто је што и масени моменат, јер је Магнетизам манифестација Гравитације.

Дакле, брзим ротирањем, на пример, обичне гвоздене шипке, постиже се смањење њене тежине око 10% као и то да се шипка намагнетише.

Технички, ако два аксијално магнетисана диска, водоравно поставимо један на други тако да се истоимени полови додирују, и ротирамо их великом брзином у конбтра-смеру, поништиће се масени моменат дискова и они ће великом брзином одскочити увис. То је експеримент који је више пута показао антигравитациона својства магнетизма.


Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!