Израелска наука: Јевреји су раса

Фотографија преузета из Jews a Race, Not Religion, New DNA Breakthrough Proves - The New Observer

Јевреји су раса, јеврејство није питање вере, што доказују најновија израелска истраживања ДНК, чији се резултати тренутно разматрају, да се види како би их Држава Израел, држава искључиво једног народа - јеврејског, могла користити за спречавање усељавања не-Јевреја и онемогућавање да такве особе ступају у брак с чистокрвним Јеврејима, како налажу постојећи израелски закони о забрани расног мешања.

Откриће је објављено на посебној конференцији израелског Института ПУАХ, државног органа за "рад са јеврејским паровима из целог света на проблемима плодности".

Истраживање је спровео Институт за напредна истраживања јеврејства "Ерец Хемдах" из Јерусалима, а резултате је изложио рабин Јозеф Кармел, шеф Института и члан Газитског рабинског суда - једног од више рабинских судова који контролишу подобност за стицање израелског држављанства и ступање у брак.

Кармел је за израелску новинску агенцију "Јинет њус" изјавио да присуство "јеврејског гена" може помоћи заинтересованом да докаже да је његово "јеврејство" у складу са јеврејским верским законом.

За жене, тест митохондријске ДНК је једноставан, па егзалтирани "Јинет њус" своје јеврејско читалаштво обавештава да "израелски експерти за генетику и Халаху (јеврејски правни систем, део Талмуда) тврде да се постојање такозваног јеврејског гена може утврдити једноставним испитивањем узорка пљувачке, што, ако је резултат позитиван, дуг и сложен процес конверзије чини непотребним".

"Јеврејски ген можемо наћи једноставним испитивањем крви или пљувачке. Када код некога утврдите постојање одговарајућег митохондријалног гена, то је значајан доказ у процесу доказивања његових јеврејских корена", истакао је рабин Попер.

Институт "Ерец Хемдах" ће Главном рабинату из Јерусалима о овом халахско-научном продору поднети детаљан извештај, у којем се каже да је свако чије је јеврејство генетски доказано Јеврејин и по закону (у смислу јеврејског верског права) - пише "Јинет њус".

"У Држави Израел, људи који желе да се венчају морају имати потврду од Главног рабината да су  Јевреји, морају да докажу своју јеврејску лозу", напомиње "Јинет", потврђујући добро познату чињеницу да је у Израелу брак са особом нејеврејског порекла незаконит.

"Јинет њус" такав закон објашњава чињеницом да јеврејско верско право за Јевреје признаје само особе чија је мајка Јеврејка. Ако неко не може да докаже да га је родила Јеврејка, мора да обезбеди писане доказе - крштенице и венчанице неколико генерација својих предака.

Овакви узуси су били и јесу проблем за преко 400 000 имиграната, посебно оне рођене у бившем СССР-у, који не могу да обезбеде сва неопходна породична документа.

Јевреји без доказа о свом јеврејском пореклу - "непотврђени" Јевреји - морају да прођу кроз дуг и тежак процес верског преобраћања у складу са Халахом, процес за многе застрашујућ, па настоје да га избегну ако се икако може.

"Ако Главни рабинат прихвати да резултат генетског теста буде ваљан доказ, онда же то олашати живот стотинама хиљада 'непотврђених'" - "Јинет" цитира рабина Кармела.

Шеф Института ПУАХ, рабин Менахем Бурштајн, пак, подсетио је, да: "Ово смо почели да истражујемо због питања јеврејства бебе рођене из донираних јајних ћелија."

Иако су јеврејске лобистичке групе као што су Антидифамациона лига и Лига за одбрану Јевреја увек прве када у "белачкој" Европи и Северној Америци треба осудити некога зато што је рекао да су гени и раса повезане ствари, то им не смета да фанатично подржавају Израел, државу која генетику користи за одржавање расне чистоте Јевреја.

Наравно, ничега лошег нема у коришћењу генетике за побољшање расе, таква научна истраживања би требало да буду обавезна за све, а не само Јевреје. Међутим, садашње лицемерно друштво којим владају јеврејски лобији једино Јеврејима дозвољава да практикују науку о расној чистоти, док свако ко предложи исто за свој народ и расу бива нападнут да је бигот и расиста - у чему су јеврејски лобији најгласнији.

The New Observer

Препоруке:

- Зашто Јевреји хоће бразилификацију САД

- Ћирилизовано: Ционизам (136 чланака)


Извор: Jews a Race, Not Religion, New DNA Breakthrough Proves - The New Observer
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux

2 коментара:

  1. Изгледа да су ови и нацисти, два образа једног лица. Ако би се у овом тексту уместо јеврејин убацила реч аријевац, нико не би могао да погоди, да ово није неки нацистички чланак и да се не дешава у Немачкој тридесетих година прошлог века.
    Застрашујуће.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман12. јул 2017. 21:30

    Pa i rat su uzrokovali oni, naravno iz potaje. A i nije cudo sto ih niko ne voli vekovima unazad. Ima nesto (mnogo) trulo. Valjda u toj istoj genetici. Kad tad ce izazvati veliku nevolju.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!