Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Русијо, нека ти Бог помогне

Карикатура преузета са Russia Today’s useful idiots | Coffee House

Ама је л' могуће да у руском министарству спољних послова раде људи мозгова толико испраних да верују да су САД демократска држава - Democracy being degraded as US seeks global hegemony by any means – Russia on Trump sanctions — RT World News?! Земља у којој је 90% људи, ако не и више, потпуно опљачкано да буде демократска? Је ли демократска држава ако њом влада неколико интересних група? Руске власти сматрају да јесте. Пропаганда Вашингтона је више но успешна.

Како је могуће да у руском министарству спољних послова не увиђају да њихови увек закаснели и редовно млаки одговори што више личе на кукумавчење не производе ништа друго до да Вашингтон бива све уверенији да је Русија тако очајнички жељна да је Запад прихвати да ће руско руководство прогутати сваку увреду?

Све што су руске власти тиме постигле је да су убедиле Вашингтон да ће атлантистички интеграционисти из редова руске елите продати суверенитет Русије зарад сањане припадности Западу. Ето због чега имамо сталне провокације Вашингтона, све апсурдније и увредљивије - да се појача притисак на позападњачене атлантистичке интеграционисте не би ли ови збацили Путина. И у томе је сва стратегија Вашингтона, стратегија потврђена непостојањем смислених одговора руских власти.

Просто је немогуће да у руском руководству нема никога коме је јасно да Русија мора да игнорише провокације и Западу окрене леђа, и сву пажњу усмери на свет у успону, што је Исток, а не Запад, који се распада.

Руска чежња за Западом је невероватна. Љубавница одбачена толико пута се не предаје. Амерички амбасадор у Уједињеним нацијама отворено рече да "Русија никада неће бити пријатељ Америке" и да ће је САД "пљуснути кад год треба", али РТ у тим непријатељским и пуним презира речима некако разабра знак побољшавања америчко-руских односа - ‘Russia will never be our friend, we’ll slap them when needed’ – US envoy to UN — RT US News.

Русијо, нека ти Бог помогне.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Украдоше нам Америку

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Russia: The Spurned Lover Who Persists - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de