Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Јеврејски проблем Русије

http://www.unz.com


"Скоро сви лидери либералне опозиције су или чисти Јевреји или делимично јеврејског порекла" - тврди Михаел Еделштајн, предавач на Московском државном универзитету и сарадник јеврејског месечника L’chaim.

У чланку насловљеном Еделштајновим налазом цитираним горе, ,објављеним још 2015. године, Кевин Мекдоналд пише о "врло истакнутој улози руских Јевреја у опозицији Путину" и "улози јеврејских олигарха у пљачкању државе за време Јељцина": “Nearly all the leaders of the liberal opposition [in Russia] are either fully Jewish or have Jewish background”

Данас, пак, предано се ради на забашуривању чињенице да су и претходници либерала, бољшевици, били углавном Јевреји. Претварање историјског јудео-бољшевизма у бајку је ционистима неопходно да би учврстили свој вечити алиби, Холокост. Ударници на стварању политички коректне историје овог пута су Пол Ханебринк и Кристофер Браунинг, и издавач књиге им "Харвард јуниверсити прес". Детаљније: Lying About Judeo-Bolshevism.


Напомена преводиоца: Узећу себи слободу да на декина два додам трећи предлог за читање - American National Security and the Imperative Primacy of “Mind”.

Сјајан пропагандистички рад. Скоро савршен: чињеница до чињенице и смислени закључци. Али аутору се омаче реченица која открива стварну сврху препоруке:

" Only by first asking the right questions can we protect ourselves from premature declarations of US “victory” (to wit: “ISIS has been defeated”) and productively engage our often intersecting enemies on a conceptual level."

Очекујте да ћете ускоро бити затрпани чланцима о глупавој Трамповој "решености", пре неки дан твитованој (па брже-боље пореченој), да повуче америчку војску из Сирије. За сваки случај, јер је против интереса ционистичког ентитета, Државе Израел (званичан назив).

Али шта ако стварни амерички интерес, да САД гледају своја а не јеврејска посла, не заступа толико председник, отац новокомпоноване Јеврејке и таст млађаног рабина милијардера, колико (преостали) родољуби из војске и безбедносних служби, који су га и довели на власт?


Претходно од истог аутораПол Крејг Робертс и Мајкл Хадсон: Русију уби неолиберализам

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Russia’s Jewish Problem
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Miyo Linux

Коментари

  1. Врло правилно. Но, није само то случај по Русији. Владају већином земаља. Врло су скривени и малобројни али се и брзо размножавају. Нису сви зли, али врхушка јесте. Премрежили су свет својим јудејским и парајудејским и криптојудејским институцијама, фондовима и асоцијацијама. Нећете их пронаћи међу радницима, само у високоплаћеним занимањима. Неевреји их слабо проучавају, слабо читају књиге жидовских професора и рабина. Слабо уче хебрејски. Многи и не знају да постоји еврејски фашизам.

    ОдговориИзбриши
  2. Уколико је ово, само приближно тачно,будућност човечанства је завршена. Сава.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.