Пол Крејг Робертс: Јеврејски проблем Русије

http://www.unz.com


"Скоро сви лидери либералне опозиције су или чисти Јевреји или делимично јеврејског порекла" - тврди Михаел Еделштајн, предавач на Московском државном универзитету и сарадник јеврејског месечника L’chaim.

У чланку насловљеном Еделштајновим налазом цитираним горе, ,објављеним још 2015. године, Кевин Мекдоналд пише о "врло истакнутој улози руских Јевреја у опозицији Путину" и "улози јеврејских олигарха у пљачкању државе за време Јељцина": “Nearly all the leaders of the liberal opposition [in Russia] are either fully Jewish or have Jewish background”

Данас, пак, предано се ради на забашуривању чињенице да су и претходници либерала, бољшевици, били углавном Јевреји. Претварање историјског јудео-бољшевизма у бајку је ционистима неопходно да би учврстили свој вечити алиби, Холокост. Ударници на стварању политички коректне историје овог пута су Пол Ханебринк и Кристофер Браунинг, и издавач књиге им "Харвард јуниверсити прес". Детаљније: Lying About Judeo-Bolshevism.


Напомена преводиоца: Узећу себи слободу да на декина два додам трећи предлог за читање - American National Security and the Imperative Primacy of “Mind”.

Сјајан пропагандистички рад. Скоро савршен: чињеница до чињенице и смислени закључци. Али аутору се омаче реченица која открива стварну сврху препоруке:

" Only by first asking the right questions can we protect ourselves from premature declarations of US “victory” (to wit: “ISIS has been defeated”) and productively engage our often intersecting enemies on a conceptual level."

Очекујте да ћете ускоро бити затрпани чланцима о глупавој Трамповој "решености", пре неки дан твитованој (па брже-боље пореченој), да повуче америчку војску из Сирије. За сваки случај, јер је против интереса ционистичког ентитета, Државе Израел (званичан назив).

Али шта ако стварни амерички интерес, да САД гледају своја а не јеврејска посла, не заступа толико председник, отац новокомпоноване Јеврејке и таст млађаног рабина милијардера, колико (преостали) родољуби из војске и безбедносних служби, који су га и довели на власт?


Претходно од истог аутораПол Крејг Робертс и Мајкл Хадсон: Русију уби неолиберализам

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Russia’s Jewish Problem
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Miyo Linux

2 коментара:

  1. Врло правилно. Но, није само то случај по Русији. Владају већином земаља. Врло су скривени и малобројни али се и брзо размножавају. Нису сви зли, али врхушка јесте. Премрежили су свет својим јудејским и парајудејским и криптојудејским институцијама, фондовима и асоцијацијама. Нећете их пронаћи међу радницима, само у високоплаћеним занимањима. Неевреји их слабо проучавају, слабо читају књиге жидовских професора и рабина. Слабо уче хебрејски. Многи и не знају да постоји еврејски фашизам.

    ОдговориИзбриши
  2. Уколико је ово, само приближно тачно,будућност човечанства је завршена. Сава.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!