Вакцинокрадице: Америка увела санкције руским институтима који су правили вакцину (ажурирано)

Александар Јовановић: Ама чим сам прочитао ПРЕВАЗИШЛИ САМИ СЕБЕ: Руси праве комбиновану вакцину против грипа и короне знао сам да више нема дилеме, Трампова банда ће сигурно учинити Америку поново највећим масовним убицом у историји човечанства, о протекционаштву да не говоримо.

Мада су и Руси безобразни. Улазе Билију Гејтсу у џеп, еј. Али једно је дрскост, а достојанство друго - на ово (доле) се мора дати прави, значи несразмеран, одговор.

Нама остаје да се (не)питамо на шта ће све Вучић морати да се обавеже на предстојећем вашингтонском састанку.

"Политици" свака част што се усудила да одмах пренесе ову вест. Други овдашњи "озбиљни" медији тешко ће смети да се замере окупатору наводећи још један пример његове зверске алавости.

НАКНАДНО, 29. августа: Као што рекох пре три дана да ће бити, наши медији ћуте о овом злочину Американаца. Чак и проруски. Али дунстерлук самопроглашених уредника је нормална појава.

"Политика" је нешто друго, већ трећи чланак:

Америчке санкције за руску вакцину

 

Америка увела санкције руским институтима који су правили вакцину

 

Сједињене Америчке Државе  увеле су санкције против пет руских научно-истраживачких института, укључујући и институт Министарства одбране Русије који је учествовао у развоју вакцине против вируса корона, наводи се на сајту Министарства трговине САД.

САД сумњају да руски институти, које су уврстили на своју „црну листу”, „раде на хемијском и биолошком оружју”, јавио је Спутњик.

Документ Бироа за индустрију и безбедност при Министарству трговине САД објављен је данас на сајту Федералног регистра.

Конкретно, на санкционом списку нашли су се 33. Централни научно-истраживачки институт Министарства одбране Русије, 48. Централни научно-истраживачки институт у Кирову, 48. Централни научно-истраживачки институт у Сергијевом Посаду, 48. Централни научно-истраживачки институт у Јекатеринбургу и московски Државни Централни научно-истраживачки институт за органску хемију и технологију.

Подсетимо, Русија је 11. августа прва на свету регистровала вакцину против вируса корона. Вакцину су направили центар „Гамалеј“ и Министарство одбране Русије, преноси Спутњик.

 

Извор: Политика

 



Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!