петак, 11. септембар 2020.

Предлози за 11.септембар

Била пензија, што значи и кафана. И дводневни мамурлук, зато нисам ништа ни читао, ни предлагао.

А први предлог за данас нека буде нешто што не рекох госпођици, иначе врло виспреној правници, када ме је упитала да јој наведем бар један сувисли разлог зашто волим Русе. Да не дужим:
2. БОРБА ЗА ВЕРУ - Стефан Каргановић: Видовитост режисера

"Друга важна чињеница која упада у очи је дугачак списак земаља на свим континентима које су још 2018. синхронизовано, на нечију сугестију, купиле дијагностичку опрему за вирус Ковид-19 када никоме није било познато да такав вирус постоји нити какве би здравствене последице могао да произведе. За сваку од тих земаља педантно се наводи износ који је платила за купљену опрему. За Србију стоји да је 2018. године купила Ковид тестове у вредности од $1,903.000.47. Неко би могао да изврши услугу јавности и да у подацима за јавне набавке за ту годину провери ову информацију и сравни са извештајем са сајта."

3. ТРАМП ПОНИЗНО: Александре, опрости због споразума и столице!!! ~ Стање ствари

"Председник Трамп на крају завршава писмо другарским покличем: АМЕРИКА, СРБИЈА – НИКАД РУСИЈА!"

4. Јер треба знати шта непријатељ мисли. Ову емисију нисам одслушао, дакле не могу ни вама да препоручим да за њу издвојите сат и по времена, сматрајте ово препоруком извора:

I'm a Loser, Baby - War on the Rocks

"Loren, Radha, and Erin invite Camille Stewart, non-resident fellow at Harvard’s Belfer Center, to discuss all the cyber threats and how individual behavior uniquely connects with our ability to mitigate or respond to them. In keeping up foreign relations, we provide short updates on Alexei Navalny, Belarus, and Brexit alongside a brief farewell to Japanese prime minister Shinzo Abe. We’d like to remind you all that Syria, Afghanistan, and Iraq are still a thing, and after all the takes have been shared on Trump’s views on service members, we talk about the role of the press in this story."

Нема коментара:

Постави коментар