Пређи на главни садржај

Да ли је Бил Гејтс још давне 2005. подучавао ЦИА како лоботомизовати "верске фанатике" помоћу вакцина? (ВИДЕО)

 

Извор за илустрацију: Enzyme that will make Bill Gates’ vaccine microchip implant work known as LUCIFERASE | News Break

Припадник ЦИА-е присутан на предавању: "Хоћете да кажете да треба да носим КТ скенер када процењујем човека и да ли да му сручим метак у главу?"


Ако је судити по видеу с мреже, милијардер и еугеничар Бил Гејтс је агенте ЦИА-е брифовао, у детаље објашњавао, како из мозгова хришћанских фундаменталиста и осталих по власт опасних појединаца елиминисати "фанатички ген", како су га називали и предавач и присутни.


Ако је видео аутентичан, онда је, тада 49-годишњи Гејтс, агентима агенције присутним на брифингу у оквиру Пројекта ФУНВАК (Project FUNVAC) априла 2005. рекао да се људски ВМАП2 (VMAP2) ген, познат и као "Божји ген" може мењати вакцином.


По предавачу који, рекло би се, личи на Гејтса, пројектни истраживачки тим је успео да уочи и забележи прилично драстичну разлику у изразу између скупова узорака људских испитиваних субјеката које је назвао узорцима А и Б.


„Дакле, наша је хипотеза да су то фанатични људи који имају прекомерну експресију гена ВМАП2 и вакцинацијом против тога елиминисаћемо ово понашање“, рекао је агентима.


Још шокантније, један агент помену ширење вируса како би се тај независни мисаони процес обуздао код појединаца, што је итекако алармантно, поготово сада кад се улаже огроман труд да се против ковида 19 вакцинишу не само сви Американци, него и читав свет.


"Хоћете да кажете да треба да понесем КТ скенер када идем да проценим човека и да ли да му сручим метак у главу?", запитао је други службеник ЦИА-е.


Предавач је одговорио да нема потребе за КТ скенерима на терену, пошто: „Вирус би се имунизовао против гена ВМАП2 и то би имало ефекат какав видите овде, што би у суштини фанатика претворило у нормалну особу и ми мислимо да ће то имати велике ефекте.“


"А шта прелажете за ширење вируса - аеросол?"


На шта ће предавач:


"Дакле, садашњи план, а на основу проба које смо до сада урадили, предвиђа коришћење респираторних вируса попут грипа или коронавируса и верујемо да је ово задовољавајући начин да им се изложи највећи део популације - већина нас је била изложена обема врста вируса и уверени смо да ће ово бити врло успешан приступ.“


На крају да напоменемо да ми, Интелихаб, не тврдимо ништа, тзв. факт-чекери Ројтерса су изричити да је видео лажан, а ви просудите сами.

 


 

Напомена преводиоца: Исти видео је коришћен и у чланку Пентагон и вакцина за промену људског понашања. И наравно Бил Гејтс (видео) , којег сам превео са сајта Јужни фронт. Е сад, било Пентагон или ЦИА - зар није свеједно? - мени се чини да га је вредело пренети још једном, поготово што су у чланку Интелихаба истакнути најважнији моменти, а истовремено је одмерен, јер се не тврди да је снимак аутентичан.

 

Аутор: Шепард Амбелас

Извор: Интелихаб

Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано / Линукс Такс Чачанин, на Бунсен лабс Линуксу

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Како красти без учинка: "Србин инфо"

Јооој ти Срби... Не наилази увек на разумевање код читалаца, али бука што је дижем кад неко покраде или другом припише продукцију "Ћирилизовано" даје резултате - крађа је све мање и мање, што се да видети на страницама Плагирано и непотписано (1) и Плагирано и непотписано (2 ) . Али лоповлука ипак има. Зашто је то важно, да крађа преводилачке продукције не буде?