Пређи на главни садржај

Др Хенри Маков: Десет одговора на “отровну мужевност”

Феминизам, промискуитет, порнографија, хомосексуалност…све то служи да нас припреми за комунистичку тиранију с којом се данас суочавамо.

И структуирано је тако да мушкарца обезмужеви и убеди га да нема ништа за чега се вреди борити, нарочито не жену и породицу.

Па се нађосмо ту где смо, да безвољно посматрамо претварање друштва у комунистичку дистопију.

Друштво су својим намерама подвргли Јевреји из централних банака и њихова слушчад масонистички политичићи, наши “лидери”, иста сорта што стоји иза ковид преваре.

1. Стварни садржај, и порука, “отровне мужевности” је да је сва мужевност отровна. Сатанистички друштвени инжењери подривају значење и смисао полног идентитета дуже од једног века. Мужевност је отровна само за њих, сатанисте.

2. Мера наше подложности сатанистима је прихватање концепта “џендера”, који је онечовечујући, обезмужавајући и самоуништавајући.

3. Шта је мужевност? Храброст. Зорност. Далековидост. Снага. Самопожртвованост. Вођство. Домишљатост. Част. Што је све опасност за комунисте. Погледајте на шта сад личи холивудчарлија, све дечкић до дечкића. Данас Тоби Мегвајер, некада Вилијам Холден.

4. Шта је женственост? Самопожртвовање. Оданост. Љубав. Скромност. Непорочност. Лепота. Милосрдност. Што је све опасност за сатанисте који би да затру природни покретач: активно-пасивно, јин-јанг. Да истисну мушкост.

5. Већина жена тражи власност мушкарца којег воли. Али не власност силом, већ вечитом љубављу и оданошћу.

6. Мушкарац неће преузети тешке дужности брака и очинства ако не осећа да је властан, да је главни у својој дружби, у којој су му жена и деца.

7. Мушкарац и жена нису створени за међусобно надметање. Једно постају самозатајношћу жене у име љубави. Хушкајући жене да уместо љубави траже власност, феминисткиње их обезглављују, захтевају да страће оно неколико година када су на врхунцу плодности, кад их мушкарци доживљавају неодољивим.

8. Сексуална верност је симбол хетеросексуалне везе. Сексуални однос је чин мушког поседовања жене. Жена жели да је поседне мушкарац којег воли. Човек мора да зна да су њена деца његова. Људи су створени да се покоравају Богу. Жене су створене да слушају богобојазне мушкарце.

9. Хетеросексуалност: сва снага у замену за сву љубав. Можемо се мало играти, али хетеросексуалност се заснива на вољности да предузме први корак мушкарца и задобијању поверења жене. На стрпљивом савладавању отпора. Жена воли да верује свом човеку.

10. Мушкарац је кућа, жена – дом.

“Муж мора да жени искаже дух који она може да пригрли. Мушкарци углавном користе новац или моћ да би привукли жене. Међутим, мушкарац је много више од добављача или обављачаа. Извршилац је Бога. Има Божански задатак и сврху на земљи. Што га прожима самопоузданом мушкошћу, која се обраћа вишим природним поривима жене.

Да ли жене губе свој идентитет у овом процесу? Да. Делом. Психијатар Мери Робинсон ово назива „суштинским човекољубњем“. Жене су смишљене да јаство изнађу у свом мужу и породици. Што је добро. На крају крајева, женама није до световних достигнућа. Испуњење налазе у давању и примању љубави. Оне су створења љубави, створења Бога оца.

Суштина женскости је мајчинство. Жена негује и порашћује. Свом мужу и деци пружа безусловну љубав. Слично томе, суштина мушкости је очинство Супруг даје смернице, сврху и сигурност својој жени и породици. Све што води ка браку је припрема за ове сродне улоге.

Брак је мистична заједница. Мушкарац и жена постају једно. Мач у корицама. Ово јединство у љубави је целина коју сви тражимо. Предуслов за срећу и лични развој. У супротном , копамо у месту, опседнути сексом. Да би дошло до сједињења, жена мора да свој лични интерес поистовети са супруговим и обрнуто. Она постаје део њега. Он постаје део ње. Једно су.

“Независни“ парови су у утрци, противници. Не могу сазнати истинску блискост и задовољство.

 

Аутор: Др Хенри Маков

Превод: Александар Јовановић

Извори: Bring Back Toxic Masculinity – henrymakow.com

и СКЦ "Ћирилица" Београд

Коментари

Популарни постови са овог блога

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес