Ашкенази и Украјина


Данашње услуге ДНК тестирања као што их пружа "23ендМи" ("23andMe") омогућавају обичним људима да дају узорак пљувачке који се тестира у лабораторији.....и voilà!....ваше порекло се може поделити на проценте са прилично тачним резултатима.

Моја сестра је то урадила, а резултати су били као што смо и мислили да ће бити по ономе што смо знамо о етничкој припадности наших родитеља, бака, деда и прадеда. Дакле, зашто се и остали данашњи Јевреји Ашкенази не би подвргли таквом тесту како би утврдили проценат семитског наслеђа и тако потврдили своје право на Израел?

Мада, то је већ урађено, али не изненађује што не чујемо много о овим истраживањима.

Др Ареила Опенхајм са Хебрејског универзитета у Јерусалиму, спровела је прво свеобухватно ДНК испитивање Израелаца и Палестинаца још 2001. године. Закључила је да су Јевреји Ашкенази 40% монголског и 40% турског генома.

Нема семитске крви која би их повезивала са изворним блискоисточним Јеврејима од пре 4000 година у Јерусалиму или на библијској територији. Утврђено је да су Јевреји ближе повезани са групама на северу Плодног полумесеца (Курди, Турци и Јермени) него са својим арапским суседима.

Ово је потврдио још један ДНК пројекат др Ерана Елхаика са Меккјусик-Наманс института за генетичку медицину на Медицинском факултету Универзитета Џон Хопкинс, 2012. године. Његови закључци су били исти!

Резултати су били доследни у приказивању кавкаског порекла за све европске Јевреје. Анализа је показала тесну генетску везу између европских Јевреја и становништва Кавказа и указала на биогеографско порекло европских Јевреја јужно од Хазарије, односно Украјину.

У исто време, опсежни ДНК докази показују да Палестинци имају 80% више или мање семитске крви, па је очигледно ко су прави прави Семити.


РЕФЛЕКСИЈЕ

Видели смо у последње време много „горе је доле“ и „црно је бело“ извртања истине у медијима и владама у власништву или под контролом Јевреја Ашкеназа: мушкарци могу имати бебе, вакцине штите здравље, пољопривреда нас убија ...

Од ноторног 11. септембра сам одлучио да прихватам мишљења супротна ономе што ми медији сугеришу. На пример, када медији тврде да су муслимани извели нападе 11. септембра, само реч муслимани заменим именом њихових смртних непријатеља, Јеврејима Ашкеназима. Такође сам почео да увиђам да ова тактика преокретања истине досеже много даље него што сам мислио.

Кажу нам да су људи европског порекла слали робове у Северну Америку из Африке: не, то су првенствено били Јевреји Ашкенази. Кажу нам да су језуити били католици: не, Игњације Лојола је био Марано, крипто-Јевреј. Као и Кристифор Колумбо.

Поента је да се Јевреји Ашкенази увек издају као неко други или пуштају да неко други преузме кривицу за њихова недела. И зашто онда себе не би назвали Семитима, иако су њихови непријатељи Палестинци прави Семити? ДНК тест би то доказао скоро тренутно.

Моје предвиђање: када људи коначно увиде да Јевреји Ашкенази полажу право на Израел под лажним изговором, онда ће се преселити са Блиског истока назад у своју првобитну домовину – земљу сада познату као Украјина. Руско-украјински рат 2022. је планиран већ дуже време управо из тог разлога.


Аутор: Едвард Менез

Извор: henrymakow.com

Превод: Ћирилизовано


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!